min finaste. mitt allt. vad skulle jag gjort utan dig i mitt liv. ♥

SUMMER BREAKFAST

Vaniljfil med Jordgubbar och banan + Vatten .

TUESDAY


THINGS YOU DIDN´T KNOW ABOUT ME

Jag älskar att vara i köket. Laga mat , baka osv. Och där av att jag älskar mat.
Jag har inga som helst problem med spindlar,flugor, myror osv. Men har dock en väldigt stor fobi för insekter/småkryp. Värst om dem är stora..
Jag älskar att flytta ! Nya lägenheter, radhus, hus. Älskar att inreda rum och att få börja om på nytt i nya bostäder.
Jag är en periodare. Jag går i perioder. Med tex vänner, mat, killar, kläder osv. Jag gillar inte att vara/ha samma hela tiden. tragiskt men sant.
Jag älskar sommaren mer än allt annat. Tänk bara : Att gå i lättklädda kläder samt skor, sitta i en park med dricka och jordgubbar, umgås med nytt folk , bada, sola , kolla på solnedgången på en strand.(<--- Det skall göras i sommar !! )
Frukost: fucking. bästa. måltiden. på. dagen. SKIPPAS ALDRIG !!
Hela min garderob är full men tycker ändå att jag aldrig hittar något att ha på mig, när jag väljer på morgonen.
Att jag verkligen uppskattar att jag har en mamma som har lärt mig sedan jag var liten att äta nyttigt. Och som kan en hel del om kost och träning.
Jag har aldrig varit på ett sjukhus, för att jag har skadat mig / mått dåligt osv. (Den enda gången var när jag följde med min syster för att hon bröt handen.)

TODAY

Sött vitt linne med slitna jeans och converse. (y)

3,5 KM

Var ute och sprang med syster förut. Längesedan sist och jag kände att jag verkligen behövde det. Riktigt duktigt av mig, sprang 3.5 km. Nu blir det hoppa in i duschen och sedan sova. Natti !

WARNING

Orakade och stora lår.
Update : Har äntligen kollat klart på Hannah Montana The Movie. haha. Åh ja , jag lipa. Nu blir det hoppa in i duschen. RAKA BENEN ! Sol hela veckan framöver. Ska försöka använda mina nya och underbara shorts.

WALKING ON SUNSHINE

Min dag har bestått av solning. I princip hela dagen. Hoppas på att få se ett resultat ikväll, som jag är stolt över ! Nu blir det plugga och sedan glo film. peace out.

GOODMORNING


NEW START

På spaning med bridget jones är kvällens underhållning. Taggar inför den kommande veckan, då jag ska satsa på träning och nyttigheter igen. Kände att det blev lite för lite sådant nu under lovet och jag vill komma igång igen. TAGGA !
Inviger även den kommande veckan med en skön och varm dusch. Och går och lägger mig till en nybäddad och skön säng. peace out !

09.11

Har äntligen tagit mig upp ur min helt underbara och gosiga säng. Det har hänt så mycket under lovet och det var första natten idag som jag verkligen har fått sova ut , i min egna säng. Nu blir det göra lite frukost och sedan plugga. Skulle egentligen ha pluggat under lovet..Det har väl gått sådär med det.

MOTIVATION


/Emmis

GUESTBLOGGING

Godmorgon allihopa! Emma Wadeborn här, what's up broes and hoes?
Idag är det jag som står för bloggningen då varken Emma eller Elin har lust eller tid till att blogga! Lite mer om mig själv, vem är jag egentligen? jo såhär ligger det till, Elin har jag känt ända sedan jag var liten flicka och har varit vänner ända sen dess med lite catfights emellan åt men det räknas inte haha ;) Emma däremot har jag inte varit så "nära" vän med så länge, men är väldigt glad över att jag fick tid till att lära känna henne! har ju vetat vem hon är då jag och hon kanske inte hade världens bästa band med varandra när vi var små eftersom vi typ fajtades om att vara med Elin haha men det ska jag inte ta upp! Jag Emma & Elin går på samma skola och bor även på samma område, så det känns faktiskt väldigt bra att ha sånna bra vänner nära mig! lite mer om mig då? jo jag är 14 år, fyller inte förens i oktober! Jag bor på kurveröd med min mamma och min bror! Vad gör jag på min fritid då? Jag tränar, försöker hålla mig i form och umgås mycket med mina vänner! Annars finns det inte så mycket annat jag gör än att glida runt och bara leva livet! Kommer återkomma med lite mer spännande inlägg under dagen!
Glöm inte att gå in och besöka min blogg om ni så har lust med det!
http://www.nattstad.se/emmawadeborn
Älskar dig hjärtat!

SATURDAY NIGHT

Sitter bänkad framför tv:n med både läsk och godis vid min sida. Pappa kommer nog och gör mig sällskap också då vi ska kolla på hockeyn tillsammans. 3-0 till sverige än så länge. Känns gött. Riktigt gött faktiskt. Glad och fylld med mat i magen ska jag fortsätta att kolla på Ishockey.

00.09

Update: Sitter och kollar lite på filmen Transformers , där bla Megan Fox är med i. Är besviken över Sverige-Ryssland matchen, då vi förlora med 7-3.

MAKES ME HAPPY.

Att kolla runt och hitta bilder som kan göra en på ett sådant glatt humör, kan verkligen göra ens dag. Godmorgon förresten !

GOODNIGHTY

Haha med denna helt amazing bild , som verkligen utstrålar glädje , säger jag godnatt. Det blev inget med att plugga.. Då magen krånglar som satan och jag vill bara gå sova. Ni får ha det så bra , tagga inför helgen nu då ! Jag har en massa träning och andra saker på G, mer om det. Godnatt !

WORKOUT

100 situps.
20 armhävningar.
80 rumplyft.

Kvälls träningen som fick bli lite plötslig. Då jag fått i mig en hel del mat idag. haha. Nu blir det tagga duschen. Sedan plugg och kolla in lite tumblrs samt bloggar.

MORNING TRAINING

Jag har börjat med att göra morgon träning. Inget svårt och det går ganska så snabbt att göra. (Vill även helst inte bli svettig på morgonen då jag inte hinner med att duscha.) Jag brukar göra dessa slags övningar varje morgon :
30 situps.
20 armhävningar
60 jämnhopp
30 upp & ner hopp.
Man (Jag) känner mig mycket gladare och piggare efter dessa övningar. Något ni där hemma borde testa tycker jag!


BREAKFAST

Äggröra med paprika .
3st ägg.
2msk Vatten, Grädde, Mjölk .
2msk Smör eller Olivolja.
Salt och Peppar.
Paprika.

-DAT ASS-

Har gått runt i mina jeansshort hela dagen nästan. Riktigt sköna. Har även klippt i min galma Heidi Klum tröja och gjort det till ett linne. Då jag tror att den kommer användas mer i sommar då. Ska dricka upp det sista av mitt kaffe med grädde i och sedan borsta tänderna och nana. Ni får ha det.

MY BREAKFAST

Gick inte upp ur sängen förrens vid 12 någongång. Gjorde lite te till mig själv och sedan på med träningskläderna och dra fram löparbandet. Sprang runt 20 minuter och sedan blev det en god brunch till det. Bacon med ägg och gurka !

RUNNING

Haha , nej det är inte svett som rinner i mitt ansikte. Fortsätt läs i inlägget så förstår du..

Har hittat mig en träningskompis nu. Och vi satsar som fan nu , inför beach 2012. Vi drog ut och sprang , tror ni inte att det börjar regna som f*n då. Vi sprang mest, men när vi väl inte orkade springa så powerwalka vi. Kändes gött att få komma ut och röra på sig lite. Nu blir det plugga lite , är även lediga imorgon, så det blir träning imorgon också . Tagga !

21.14



Såhär har jag knallat runt i skolan idag. Dock med utsläppt hår och med mina jeans från GinaTricot. (som verkligen inte ville vara med på bild..)

TRAINING

Jag blev så taggad av alla träningsbilder och allt, att jag sprang på löparbandet i 20 min. Och sedan övningar till det efter. Svettet bara rinner nu , och jag hoppar in i duschen. Ni får ha det så gött !

DREAM BODY

Såhär vill jag se ut till sommaren. Detta är min inspiration. Brun och smal. Jag ska verkligen satsa. Inget mer onyttigt. Detta är allvar.

WORD.

Jag har sådan ångest nu för tiden , över vad jag äter osv. Jag har börjat äta så mycket onyttigt. Bakar varje dag. Då det är svin kul ! Men det blir lite för mycket. jag tänker själv inte på det. men så blir det. och på kvällen kommer ångesten. tränar VARJE kväll bara för att jag ska ¨må bättre¨ ... Detta är då inte bra. Jag måste börja äta nyttigt och bra igen. Samt börja träna. Men jag har ingen att träna med. Det är alltid roligare att träna med någon. då man blir mer peppad och man har en anledning till att gå till gymmet. Jag har INGA pengar. då jag har slösat alla pengar på kläder och annan skit. Vilket var otroligt dumt utav mig. men gjort är gjort. Jag hatar att springa ute , då jag inte gillar folk som ska glo sönder när man är ute och springer. Jag har varit ute och sprungit några gånger. men det har alltid varit på helgerna och jävligt tidigt på morgon , runt 4-5 kanske. Jag gillar verkligen inte att folk ska kolla på en när man tränar. Då jag känner mig svettig och äcklig. Men det är en sådan underbar känsla att bara få träna och ge allt man pallar!!
Jag har som sagt en otrolig ångest över min kropp. Ett tag så käkade jag nästan ingenting och jag fick skit av mina vänner,som sa att jag bantade osv. Men jag ville testa nya saker osv. Det slutade inget bra och jag mådde bara mer och mer dåligt av det. Jag började äta igen. Mer denna gången. Tröst åt. Då jag mådde piss över precis allting. Över att jag var helt ensam. Jag hade ingen. Jag hade lämnat alla mina vänner, jag och min pojkvän hade precis gjort slut, jag pratade knappt med min familj. Allting blev bara fel.
Sedan slutade jag äta igen. Och min familj tröttnade på det och tjatade på mig att jag skulle börja äta igen. Jag började smått äta mat igen och nu sitter jag här. Äter kakor och annan skitmat och får inte i mig det jag behöver. Helvete.
Jag vill ha en kropp som jag är nöjd över. Som jag stolt kan visa upp till sommaren , utan att skämmas. Det är nog alla tjejers dröm. Att få en kropp som alla dessa Victoria Secrets modellerna osv. Men jag har ingen motivation till att ta tag i det hela. Utan det blir att jag blir upprörd och ledsen över saker och ting och fyller tomrummet med mat. haha . Mat är min kärlek.

Jag har en massa komplex över min kropp. Mina lår, min mage, mina ben, min näsa. Ja . listan kan bli lång. Allt mitt självförtroende över mig själv är borta igen och det krävs så mycket för att bygga upp det. Och det första jag vill är att ha en kropp som jag är stolt över. Men jag behöver inspiration och folk som säger till mig att aldrig ge upp. Även hur svårt det än kan vara.

GOING OUT

Går inget bra med bloggningen. då det är endast jag som bloggar.. Tråkigt . SKÄRPNING NU ELIN !!

Update : Idag fick jag träffat mina goa töser, Alice och Emma. Drog ner till stan och fikade lite i parken. Fick skjuts hem av syster. Grillade hemma med Emma. Korv med bröd. Jag kan nu officiellt kalla mig själv för mästerkock. Efter maten drog jag och Emma ut och åkte lite bräda. (skateboard och longboard.) Skönt som tusan.

WAYNES COFFEE

Min Iphone har blivit hel knäpp, den vill inte ladda upp bilder / mina inlägg som jag hade tänkt lägga upp från blogg.se appen. Och vi har ingen tillgång till datorer under dagarna.

Update:
Jag och Elin är ute på prao denna veckan. Ni kan hitta oss på Waynes Coffe inne i stan ! Denna godingen kallar jag för Frappino Ala Emma ;) eller vad den nu hette...


BREAKFAST


RUNNING

Somnade tillslut igår. Men vaknade runt 4-5 och blev så sur, att jag beslöt mig för att slänga på mig träningskläder och gick ut och sprang. Sprang ca 4 km. Kändes allt gött. När jag kom hem slängde jag mig i sängen och somna dirket. Vaknade nyss och ska göra mig lite frukost.

try to sleep


Försöker sova men det går inget bra. Var tvungen att dricka vatten (samt gå på toalettbesök) mitt i natten då min hals krånglar. Tror att jag börjar bli lite sjuk !! Åh ... vill verkligen inte. Ska försöka somna om nu. Vi hörs imorgon , pusshej.

RSS 2.0