IN THE KITCHEN

Hade tänkt ställa mig i köket och baka lite muffins. Det ska bli spännande och se hur resultatet blir !

BILD LÅNAD HÄRIFRÅN


WITH HAM


Blev lite småhungrig och gjorde mig en skinksallad. Och till det ett glas vatten.
Skinksallad: Skinka, sallad, tomat, paprika, gurka och röd lök.

12.16


Jeansshorts- Ginatricot | Kofta - H&M | Linne - Ginatricot | Skor - converse (ej med på bild.) |


GET UP


Ligger så skönt i sängen och orkar inte gå upp. Dagens planer är inte riktigt helt klara ännu. Men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Är även ledig imorgon också , två tummar upp för det !

BREAKFAST

Ingen skola för mig idag. För övrigt så har jag sovit som en gud, ätit fruskot : Macka med skinka och paprika på samt en kopp grönt te.
Grönt te är faktiskt väldigt bra från dig och din hälsa då det kan lätta lite med viktnedgång.(Den ökar fettförbränningen ) .

FEATHER


BEFORE I DIE I WANT TO


RUNNING GIRL

Att sitta i timmar bara för att leta efter någorlunda bra bilder, gör en ganska så rastlös. Så jag hoppade upp på löpbandet och sprang i 30 minuter. Har precis kommit ut från en helt amazing dusch och är helt död i hela kroppen.
Nu blir det fortsätta att leta efter bilder till min ram !
Haha insåg nu att det ser ut som att jag käkar upp hela min mobil på bilden. haha .

PICTURES ON MY WALL

Sitter och fixar lite med de nya korten som jag har skrivit ut. Dom ska nämligen upp på väggen i min ram, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Får fundera en stund till. Visar resultatet senare !

WORKING ON OUR TAN

Idag låg vi ute nästan hela dagen och solade. Fick även gjort oss en riktigt god äppelpaj med vaniljkräm. My day is complete.


SUN OUTSIDE

Nu när solen skiner passar vi på att gå ut och försöka bättra på våran bränna.

BREAKFAST

Frukosten bestod utav underbart goda mackor med ost,paprika och gurka på och sedan en chokladboll på det. Goaste frukosten på länge.

WAKE UP

Nyss vaknat brevid min tös.
Update: Nu frukost sedan sova. mer.

FRIENDSHIP


FOOD

Jag och Elin fick beställt oss en Margarita med kebabsås hem. Mummsss. Time to get fat.

WHITE DRESS

Kvällens planer blir att Emma sover hemma hos mig inatt. Hon tar med sig systemkameran och det kommer bli mycket bilder. Om dom är tillgängliga för bloggen är inget jag kan lova! haha.
Ni får ha en trevlig helg ! Kramar Ellis

NEW IN !!

Vitt spetslinne- Clothes 4her
Rouge- H&M
Bikini- Stadium
Trosor- Lindex
/ KRAM ELLIS !!

CLOTHES


3 par trosor - H&M | Slitna jeansshorts - Ginatricot | Rosa jeansshorts - Ginatricot | Blåa jeansshorts - Bikbok | Grått slappt linne - ginatricot | solglasögon - H&M |
Fick åkt en sväng in till Torp Köpcentrum och fick med mig detta hem. Glad tjej.


BLOGS

Sara & Klaras
Vendelas
Kenzas
Angelickas
Vilmas
Johannas
Cornelias
Julias
Elins
Tonjes
Isabellas
Detta är bloggar jag följer dagligen. Kollar in andra bloggar lite då och då. Men dessa läser jag. konstant.

MAKEUP

Lyssnar på musik ur Iphonen och samtidigt gör mig i ordning. Idag blir det träffa Elin och åka och inhandla nya kläder !

TODAYS WEARING

Allting från BikBok - (Förutom BH:n - H&M)

EMMA RAATIKAINEN

Hallå godingar !! Tänkte snabbt berätta lite om mig och varför jag bloggar här. Det är alltså jag som är på dessa bilderna. Kort. Blond. Kurvig. Hyper. Glad. Rolig. Yeah you name it. Jag och min bästavän har sedan tidigare bloggat, men orken och lusten försvann då man var bara en och fick ta allt ansvar för sig själv. Så nu delar vi på ansvaret och bloggar tillsammans, vilket vi båda verkligen ser framemot. Vi hade tänkt lägga ner mycket tid på bloggen, så det är inget att oroa er för.
Mer om mig : De som känner mig vet hur knäpp och konstig jag kan vara. Om man tycker det är negativt eller positivt får man avgöra helt själv. Jag älskar att vara denna hyper och fjantiga bruden som bara älskar att få spendera tid med vännerna i köpcentrummet och det är den bruden jag tänker vara också. Jag har bott i ungefär 1 år uppe i Stockholm, men bor nu i Uddevalla (lite utanför Göteborg.) med min pappa, syster och mina husdjur.
Jag och Elin har känt varandra sedan dagis och var även bästavänner då. Vi har varit med varandra hela livet. Och det ska vi vara livet ut. Right ?
I våran blogg kommer det mest skrivas om våran vardag (Vad vi gör, hur vi känner, vad som händer osv.), shopping ( Då vi båda är helt galna i att köpa kläder!! ), Träning & Mat. (Vi tränar inför Beach 2012.) Wanties (Det är lite om vad vi önskar oss och som vi vill ha.), Foton (Vi kommer alltid ha bilder till våra inlägg, men vi kommer även lägga in bilder som vi gillar, vill tipsa om tex.)
Det var nog allt jag hade att säga. Jag kan även hälsa er alla välkomna och självklart önskar vi att ni stannar!!

WALK IN THE RAIN


RSS 2.0